Follow my blog with Bloglovin
| 1 yorum

Sevgililer Günü Hediyeleri

   Sevgililer Günü Hediyesi


14 Şubat sevgililer günü hediyeleri... Sevgililerin, bir birlerine sevgilerini göstermek için çeşitli hediyeler, çiçekler, çikolatalar, sevgi sözcükleri ve kartlarla kutladıkları ve birbirleri için ne kadar özel olduklarını hissettirdikleri romantik bir gündür. Böylesi özel ve anlamlı bir günde sevgiliye, eşe veya nişanlıya aşk dolu hediyeler vermek isteyenler için, aşkın günü 14 Şubat’ ta aşkınıza aşk katacak en özel sevgililer günü hediyeleri ve fikirleri vermeye çalışacağız, sizlere.

Sevgililer günü denince ilk akla gelen "Kalp" ve "Kırmızı’dır. İkisi bir araya gelince aşk daha nasıl anlatabilir ki? Birini kendinizden daha çok sevmeyi, değer vermeyi, her an sadece onu düşünmeyi, yanındayken bile özlemeyi, âşık olunca öğreniriz. Sevincimiz, üzüntümüz, mutluluğumuz, hayata bakışımız, her şeyimiz bir anda sevgili olur. Aşka giden yol bazen uzun ya da kısa maceralarla dolu olabilir, ama sevgilinin kalbini kazanmanın, onu o günün en mutlu kişisi yapmanın, sevgilinize sevginizi göstermenin en kısa yolu hediyelerdir. Sevgililer günü gibi romantik günde hemen herkes sevgiliye veya eşe bu günün ruhu ile bütünleşen, karşı tarafa sevgilerini anlatan romantik hediyeler verir. Yani siz susacaksınız hediyeniz sizin yerinize tüm duygularınızı sevdiğinize geçirecek. Evli çiftlerin çoğu Sevgililer Günü'ne aldırmazlar, "biz evliyiz, sevgili miyiz?" diyenler vardır. İşte bu yapılacak en büyük hata. Bayan eş bu durum karşısında oldukça kırılır. Evlilik aslında bir sevgi birlikteliği bence. Kaç yıllık evli olursa olsunlar, kendilerini sevgili gibi hissetmeli, hatta monotonlaşmış günlerine bir canlılık gelsin diye Sevgililer Günü ‘nünde yılda bir kere hatırlayıp aldıkları evlilik yıl dönümü hediyeleri dışında bu gün içinde sıra dışı ve farklı hediyeler ile birbirlerine sürpriz yapmalılar.

Sevgililer gününde hislerinizi belli etmenin farklı yollarından biri de sevdiğiniz kişiye sevgililer günü mesajları göndermektir. 14 Şubat' ta ister içinizdeki duyguları yansıtan kendinize ait aşk sözcükleriyle bezenmiş bir mesaj ya da İnternette bulduğunuz sevdiğinizi etkileyecek mesajlardan iletip aranızdaki sevgi bağını güçlendirebilirsiniz.

Sevgililer gününde, sevgilinizi, eşinizi, kız arkadaşınızı mutlu etmek, onu biraz şımartmak ve sevgilinize her dem hatırlanacak bir gün yaşatmak istemez misiniz? Gelin bu yıl sevdiğiniz için biraz zaman ayırın. Biraz özen göstererek, sıradanlıktan sıyrılarak sevgiliniz için bir sevgililer günü sürprizi hazırlayın.

Güne Birlikte Başlayın.

Şehir uyanmadan sabaha birlikte merhaba demeye ne dersiniz?
Sabah erkenden kalkın, çay ya da kahvenizin olduğu termosu, küçük sandviçler, bir adet gül ile güne mükemmel bir başlangıç yapmış olacaksınız.

Sevgiliye Hediyeler Alın!

Sevgililer gününde mutlaka çok büyük hediyeler almanıza gerek yok. Yazımın başında da söylediğim gibi Sevgililer gününün geçmişine bakarsanız bu günün küçük kartların, çikolata ve güllerin günü olduğunu görürsünüz. Siz de bu hediyelerin bir ya da bir kaçını seçebilirsiniz. Hediye seçeneklerini çoğaltabilirsiniz.

Mesela; erkeğe sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız,


  • Sevgilinizin ya da eşinizin tuttuğu futbol takımının formasını alabilirsiniz.
  • Sigara kullanan erkek sevgili için, sevgi mesajınızın yazılı olduğu bir çakmak veya tabaka alabilirsiniz.

Ya da bayana sevgililer günü hediyesi düşünenleriniz,

  • İkinizin birlikte olduğu bir fotoğrafı lazer işlemeli bir çerçeve ile hediye edebilirsiniz.
  • Sevgilinize sevginizi bu gün daha farklı ve romantik bir şekilde anlatmaya ne dersiniz? Onu sizin için neden özel olduğunu anlatan özelliklerini aklınızda sıralayın. Sevginizi ifade edecek sözcükleri kullanmaya özen gösterin. Ve bunları tek tek kırmızı kalp kartlara yazarak yine kalp bir kutu içine yerleştirin.  Sevgilinize en romantik anınızda hediye edin.

Romantik Akşam Yemeğini Unutmayın!

Sevgililer Gününü çiftler baş başa geçirirler. Restoranda yenilen romantik bir yemek ya da evde kendi elleriniz ile hazırlanan romantik bir sofra olabilir. Herkes kendine özen gösterilmesini ister. Sevgililer günü sofranızı ne kadar sade ya da süslemek istediğiniz size kalmış. Kapıdan girer girmez onu karşılayacak kalp balonlar ve ayaklarının altına serpilmiş Gül Yaprakları, bu sevgililer gününü unutulmayacak bir anıya dönüştürebilir. Kalp dekorlu kıpkırmızı bir sofra, mumlar, kişiye özel isim yazılı şampanya bardakları, kalpli konfetiler ve birlikte dilek dileyip gökyüzüne bırakabileceğiniz kırmızı kalp dilek fenerleri...

14 Şubat’ ın sevginizin günü olduğunu unutmayın ve sevgiye adanmış bir gün geçirmeye özen gösterin.

Anlamlı sevgililer günü hediyesi ne alabilirim? Diye soranlarınız için birçok 14 Şubat sevgililer günü hediyeleri ile sizleri baş başa bırakıyorum. Sevgi dolu bir sevgililer günü geçirmeniz dileğiyle...


Sevgililer Günü Hediye Fikirleri


Sevgililer Günü Hediyesi 


14 Şubat Sevgililer Günü Ürünleri

14 şubat hatırası ürünleri

14 Şubat hediyeleri, tamamen bu güzel güne ait her dem akıllarda kalacak hatıra hediyelik ürünler yani kupa bardak, duvar saati, Mouse pad, Magnet ve yap bozdan oluşmaktadır. Seçeceğiniz model sizin göndermiş olduğunuz isim, fotoğraf ve mesajlarla tamamen size özel hale getirerek sevgilinizi inanılmaz mutlu edebilirsiniz. Aynı zamanda kalp tasarımlarıyla günün anlam ve önemi çok yakışacak romantik hediyeler arasındadır.



Eşe Sevgililer Günü Hediyesi 



Bayana Sevgililer Günü Hediyesi

Baş harflerimiz madalyon kolye

Kalbinizin en derinlerinden sevgiliye gelen bu hediye tamamen ikinize özel ve bir o kadar da anlamlı. Baş harflerimiz Madalyon Kolye üzerine ikinizin isimlerinin baş harfleri bir araya getiriliyor.  Anlamlı sevgililer günü hediyeleri arasından en özel ve anlamlısı bu kolye tamamen kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Zinciri 42 cm. olup, kolyenin yüzeyi 14 ayar altın kaplamadır. Kesinlikle altın suyu değildir. Ürün mücevher sertifikası ile şık kutusu ile gönderilmektedir.



Anlamlı Sevgililer Günü Hediyeleri 



Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi

çakmaklı kol saati


Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyeleri

istanbul siluetli çerçeve


Sevgililer Günü Sürprizi

kalp hediye kutuları


Bayan Sevgililer Günü Hediyeleri

incili harf kolye

Kız arkadaşa sevgililer günü hediyesi olarak İncili Harf Kolye vererek emin olun mutluluktan ayaklarını yerden kesebilirsiniz. Üzerinde ister onun, ister sizin isminizin baş harfinin bulunduğu İncili Harf Kolye kişiye özel olarak hazırlanarak, şık kutusu içinde sevdiğinize gönderilmektedir. İnci tanenize vereceğiniz bu şık kolyenin yüzeyi 14 ayar altınla kaplanmıştır. 42 cm. uzunluğunda zinciri mevcuttur.


Bayana Sevgililer Günü Hediyeleri




Erkeklere Sevgililer Günü Hediyeleri

kişiye özel deri hediye seti


Erkek 14 Şubat Hediyeleri 

kişiye özel isim ve tarih yazılı metal çakmak

Hayatınızdaki özel erkeğe ismine özel olarak tasarlanmış bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak tam aradığınız hediye alternatifidir. Erkeğe sevgililer günü hediyesi olmaya aday Kişiye Özel İsim ve Tarih Yazılı Metal Çakmak üzerine yazılar pantograf makinesi ile kazınarak yazılmakta ve zamanla çıkmamaktadır.

Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyesi

kişiye özel fiyonklu kalp masa saati

Aklınızdan hiç çıkmayan aşkınıza özel Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati sizlerle. Kişiye Özel Fiyonklu Kalp Masa Saati üzerindeki fotoğraf ve isimlerle kişiye özel hale geliyor ve masanızın üzerinde sürekli aşkınızı hatırlatan bir saatiniz oluyor. Kalp Masa Saati FRP plastik malzemeden imal edilmiş olup sublimasyon baskı tekniği hazırlanmaktadır. Saat 12.5x 14 cm boyutlarındadır. Sevgiliyi çok mutlu edecek sevgililer günü hediyeleri arasındadır.


Sevgiliye Kişiye Özel Hediye

kişiye özel nakışlı gömlek


Kişiye Özel Sevgililer Günü Hediyesi

kişiye özel bayan cüzdan

Sevgililer günü hediyesi bayan için, en ideal seçenekler arasındaki cüzdanlar her zaman baş roldedir. Birde Kişiye özel kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı tercih ettiyseniz sevgilinizi mutlu etmemeniz için hiçbir nedeniz yok bizce. Üzerinde iki adet harf ve çok asil bir kuşun yer aldığı cüzdanın 7 farklı rengi bulunmaktadır. Hakiki deriden üretilmiş olan Kişiye Özel Kuşlu ve Harfli Bayan Cüzdanı 13 x 10 cm boyutlarındadır. Cüzdan içerisinde 3 kağıt para bölmesi, 12 tane kart girişi, 1 bozuk para gözü ve 1 adet de şeffaf kimlik bölmesi bulunmaktadır.

Sevgililer Günü Hediyeleri  

kişiye özel mini plaket


14 Şubat Sevgililer Günü Hediyesi

tasarım ahşap duvar saatleri

 Sevgililer Günü Sürprizi

kalp fotoğraf çerçeveleri

Sevgiliye Hediye

love fotoğraf çerçevesi

Sevgilinize kendi elinizle ve anılarınızla bir hediye yapmak ister misiniz? Sizin için çok romantik sevgililer günü hediyesi önerimiz var. Üzerinde fotoğraf koymak için 37 adet boşluk bulunan Love Çerçeve ömürlük bir çerçevedir. Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve hem görenleri kıskandıracak, hem de LOVE(AŞK) yazısı ile sevdiğinizin kalbini bir kez daha fethedeceksiniz. Love White Coloured Wooden Photo Frame ahşap malzemeden üretilmiş olup 70x30 cm boyutlarındadır. Ahşap LOVE Tasarımlı Çerçeve üzerine 5x5 cm boyutlarında 37 adet fotoğraf yerleştirilebilmektedir.

Erkek Arkadaşa Hediye

kuru kafa telefon

 SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ  için  tıklayınız..

1 yorum: