Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Sevgililer Günü Hediyesi

       Sevgililer Günü 

     Hediyesi  Fikirleri


14 Şubatta birçok ülkede kutlanan “Sevgililer Günü” Valentine ismindeki bir din adamının ismiyle anılır. Aziz Valentine günü olarak da bilinen sevgililer günü aynı zamanda, aşkınızı tazelemek, yeni bir aşka iyi bir başlangıç yapmak ya da aşkınızı beraber bir ömre taşıyacak o teklifi yapmanız için en özel ve anlamlı günlerden biridir. Çiftlerin birbirlerine sevgililer günü hediyesi verdiği, kırmızı güller, aşk tadında çikolatalar gönderdiği ve baş başa geçirdikleri bu romantik günde sevgiliye, eşe en unutulmaz anları yaşatmak, onu çok mutlu etmek kim istemez ki...
   
Eşle ya da sevgili ile geçen her an özel ve değerleridir. Özel bir günü daha özel kılmak için neler yapılmalıdır? Ya da sadece özel günlerde mi, sevgimizi sevdiğimize hissettirmeliyiz. Karşımızdakini gerçekten seviyor isek, o zaten her gün her an aklımızdadır. Yanında olduğunuz zaman içinizi mutluluk sarar, gözlerinde sizi sevdiğini, konuşmasa da görürsünüz, gülümsemesi içinizi ısıtır. Yanağınıza kondurduğu bir küçük buse ile dünyalar sizin olur. Hayatınızdaki sıkıntılara, üzüntülere, sevinçlere, heyecanlara onu da ortak etmek istersiniz. Çünkü dosttur, arkadaştır, ailedir o anlarda sizin için sevdiğiniz.

14 Şubat hızla yaklaşıyor. Ve yeni bir hediye alma telaşı başladı bile. Ama bu günün diğer günlerden farkı, sadece hayatınızdaki en özel insana hediye seçecek olmanız. Bu yüzden eğer kendinize doğru soruları sorarsanız sevgilinizi çok mutlu edebileceğiniz o en güzel sevgililer günü hediyelerini bulmakta eminim hiç zorlanmayacaksınız. Duygu yoğunluğunun bu kadar yüksek olduğu bir günde sevgimize özel bir hediye vermek ister, bunun için günler öncesinden sıkı bir arayışa girer, etrafımızdaki arkadaşlarımızdan hediye fikirleri almaya çalışırız. Belki uzaktaki sevgiliye hediye, belki asker sevgiliye hediye bakıyorsunuz. Bu durumda hediyenizi, sizi en güzel duygularla anımsatacak türden seçmelisiniz. Ne kadar uzakta olursanız olun yüreğinizin onunla attığını hissetmeli sevgili. Peki, yakındaki sevgili için ne yapmalı o gün? Aşk ve tutku dolu bu günde, sevgili ile geçecek her an anlamlı ve bir o kadar da romantik olmalı tabi ki. Hatırlayın bakalım, birlikte gittiğiniz ilk mekan nerede? O ilk gittiğiniz mekanda romantik bir akşam planlayın. Bayan sevgiliniz bu durumdan eminim çok hoşlanacaktır. Kırmızı gülleri unutmayın. Ve en vurucu nokta tabi ki sevgililer günü hediyesi. Sevgilinize, eşinize ya da nişanlınıza onu çok etkileyecek, yıllar sonra bile bu günü, hep en mutlu anılarının arasında anımsayarak gülümsetecek, duygulandıracak, heyecanlandıracak aşkınızın kanıtı o hediyeyi vermelisiniz. Ona, onu sevdiğinizi belki defalarca söylediniz, haykırdınız. Şimdi bunu siz değil hediyeniz anlatacak sevgiliye. Bu güzel gün de sevdiğinize SENİ SEVİYORUM mesajları içeren romantik, anlamlı ve özel bir hediye seçmelisiniz.

14 Şubat sevgililer günü yaklaştıkça ardı ardına hazırlanan kampanyalar da reklam dünyasında ve internette dolaşmaya başladı bile. Bu özel güne özel ürün ve hediye alternatiflerini çoktan hazırlayarak duyurularına başladılar. Alternatifler çok olunca seçim yapmanın da zorlaştığı hepimiz biliyoruz. 14 Şubatta erkeğe sevgililer günü hediyesi ne alınır? Ya da en güzel, anlamlı ve ucuz  sevgililer günü hediyesi fikirleri  arıyorsanız sizlere uygun hediye önerileri hazırladık.

Sevgililer gününüz kutlu olsun. 


Sevgililer Günü Sürprizi



Bayan İçin Sevgililer Günü Hediyesi



Bayan takı modelleri, kolye, bileklik, yüzük, küpe v.s. bayanların şıklığını tamamlayıcı en önemli aksesuarıdır. Sevgililer günü hediyesi bayan için, en risksiz hediye seçimi takılar ile bayan sevgiliyi mutlu etmeniz garanti diyebilirim. 

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi



Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi








0 yorum: