Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Erkek Sevgiliye Hediye


Beyaz atlı prensinizi arayıp duruyordunuz ve sonunda o hayalini kurduğunuz prens artık hayatınızın her anında sizinle. İlişkinizin süresi ne kadar olursa olsun, şimdi sıra bu ilişkiyi daha ileriye taşıyacak, ikiniz içinde önemli ve özel olan günlerde, uzun yıllar hafızalarınızdan silinmeyecek sürpriz hediyelerle en değerli anları paylaşacağınız doğum günü ya da yıl dönümü için yapacaklarınızı düşünmeye çoktan başladınız mı? Erkek sevgiliye ne hediye alınır? Bayan sevgili için erkeğe hediye seçmek her zaman hassas bir konu olmuştur. Siz bayanları sıkışıp kaldığınız bu zor durumdan ya da kararsızlıklardan bir nebzede olsa kurtarmak için bu sefer ki gündemimi erkek için hediye fikirleri olarak belirledim.

Erkekleri ne kadar tanıyoruz? Belki kendi içlerinde çok duygusal olup çevresinde kadın, erkek herkese her zaman güçlü görünmeye çalışan erkekler. Çünkü daha çocukken erkekler ağlamaz gibi sözlerle duyguları hep bastırılır. Toplumda bu şekilde yetişen erkek çocukları da yetişkin birer birey olduklarında hafızalarına kaydettikleri bu kelimeleri en duygusal anlarında bile akıllarından hiç çıkaramazlar. Biten bir ilişkide sadece bayan sevgili üzülür, yıpranır diye düşünürüz. Bence, erkek sevgilide biten ya da sorunlar yaşadığı ilişkisi için hiç de umursamaz değildir. O da sevdiğinin arkasından özlem duyar, unutamaz, onunda canı yanar. Erkekler her ne kadar rahat, umursamaz gibi görünseler de aslında ilişkisine bayan sevgiliden daha fazla değer verir ve daha fazla düşünürler. Erkek sevgili onunla gülen, sevgisini her yerde, her zaman gösteren, onun ruh halini anlayan, ona değer verdiğini hissettiren, onu destekleyen, ömürlerini geçirmek istedikleri asıl güçlü kadını ararlar hep. Şimdi sıra sizde, tüm bu arzuları sevgilinize en güçlü duygularla hissettirebileceğiniz özel günlerde, ona en özel, anlamlı, romantik hediyeler vererek belki de onu kendinize tekrar tekrar aşık edebilirsiniz. Arada sırada erkek arkadaşınıza romantik, aşk dolu mesajlar göndermek ona iyi gelebilir. Fakat burada aşırı doza dikkat. Erkekler boğulmaya gelmez dikkat edin. Bayan sevgili çok başka bir ruh halinde iken bile kolayca romantik moda geçebilir. Ama erkekler için aynı durum söz konusu olamaz, bu yüzden böyle bir beklentiye girip hayal kırıklığı yaşamayın. Onlar için bu tip şeyler ön hazırlık ister. Yıl dönümü hediyesi ya da erkek sevgiliye doğum günü hediyesi vermeyi düşündüğünüz işkolik bir sevgiliniz var ise aklı hep işinde olan sevgilinize biraz manidar olacak ama kişiye özel kartvizitlik veya özel bir kalem, ajanda hediye edebilirsiniz. Ya da benim sevgilim tam bir futbol fanatiği diyorsanız mesela top formlu hediyeler tercih ederek onu çok mutlu edebilirsiniz.

Her şey hediye olabilir unutmayın. Yeter ki içine sevginizi katın. Hediye almak istenen erkekse her zaman karmaşık bir durum söz konusudur. Artık sevginizi ifade edebileceğiniz, her zaman hatırlanacağınız, yüzlerde tebessüm bırakacak erkek sevgiliye hediye fikirleri sizin için burada.



                                          

Erkeğe Hediye - Kişiye Özel Hediyeler



Erkek doğum günü hediyeleri arasında alacağınız armağanın en anlamlısı, en değerlisi, en özeli benim hediyem olsun diyorsanız, kişiye özel hediyeler aradığınız bütün nitelikleri içinde barındıran ve son zamanların en çok tercih edilen hediye türüdür. Neden mi? Çünkü, kişiye özel hediye içinde duygularınızı, dileklerinizi, kutlama mesajlarınızı,  isminizi, en mutlu anılarınızın fotoğraflarını en güzel şekilde sevdiğinize verebilirsiniz. Ayrıca tamamen kendiniz tasarlayabileceğiniz gibi aynı zamanda dünyada eşi benzeri olmayacağı içinde karşınızdaki kişi kendini her zamankinden daha özel hissedecektir. 

Erkek Sevgiliye Romantik Hediyeler



Romantik davranışlardan kadın ya da erkek herkes hoşlanır. Romantik hediyeler vermeyi sadece erkek sevgili yapacak diye bir kural asla yok. Bayan sevgili ya da eşinde verebileceği bir çok romantik hediye fikirleri mevcut. Onlardan birkaçını örnek vermeye çalıştık.Sevdiklerinize hoşlanacağı sürprizler yapın sürpriz hediyeler alın. Bunun için özel bir gün veya zamanı beklemeyin. Erkek arkadaşınızı ne kadar istediğinizi ve sevdiğinizi göstermenin her kısa yolu romantik hediyelerden geçer.

Erkeğe Alınabilecek Hediyeler



Erkek Sevgiliye İlginç Hediyeler



Sevgiliye alınabilecek sıra dışı, orijinal ve ilginç hediye fikirleri ve daha fazlası burada. Bugüne kadar sevgilinize hep klasik hediyeler aldınız ve bu sefer heyecanlı, eğlenceli, farklı, enteresan bir armağan arayışında iseniz sevgiliye ilginç hediyeler  tam aradığınız hediye kategorisinde değişik tarz ve tasarımlarıyla vereceğiniz kişiyi çok mutlu edecek türden. Erkek sevgiliye doğum günü hediyesi, eşe yıl dönümü hediyesi olarak düşünebilecek, unutulmayacak en farklı hediye sizin hediyeniz olacak. 

Erkeğe Doğum Günü Hediyesi













0 yorum: