Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Anneler Günü Hediyeleri

2014 Anneler Günü ne zaman?  Bu yıl Anneler Günü 11 Mayıs 2014 Pazar günü kutlanacak! Anneler günü yaklaştıkça anneler günü hediyesi olarak ne alsam telaşı hepimizi sardı bile. Bu durumda bize de siz değerli okuyucularımıza en güzel anneler günü hediyesi fikirleri vermek düşer. “Anne” kavramı ne kadar derin ve ne denli önemli bir kavram öyle değil mi? Yeryüzünde yazılmış tüm edebi eserleri bir araya getirsek bile anne sevgisini anlatmaya yetmez. Kayıtsız, şartsız her koşulda evladına sonsuz şefkat gösterebilen tek varlık annelerimiz. Hiçbir kelime sizlere bu büyük sevgiyi, aşkı, yüce duyguyu anlatabilmem için yetmez, herhalde...


Yüce rabbim hayatının en güzel hediyesini, yaşama sebebini, tek varlığını, anne olmayı nasip etmiştir, kadına. Bunun üzerine hiçbir hediye onu bu kadar mutlu etmeye yetmez. Bu canı kendin canından bile çok sever. Evladının mis kokusunu içine çeker, doyamaz. Dünyadaki en pahalı parfüm bile böyle kokmaz her halde. O günden sonra artık her gün anneler günüdür, onun için. Bizim içinse yeryüzünde ondan daha kıymetli bir varlık yoktur, artık. Bizi yediren, giydiren, doyuran, en zor anımızda, sonuna kadar hiç karşılıksız yanımızda olan olağanüstü varlıklar. Daha anne karnında kurulan bu bağ, doğumdan ölüme kadar daha çok güçlenerek devam eder. Anne kokusuyla büyüyen bizler onların gölgelerini bile her zaman yanımızda hissetmek isteriz.  

Aslında her gün annelerimizin günü. Ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günü olarak kutlanır. Peki, Anneler gününde anneye ne hediye alınır? Hatta kayınvaldeye hediye ya da anne adayına hediye nasıl seçilir? Annelerimize vereceğimiz hiçbir hediyelik eşya ona verdiğimiz değere ölçüt olamaz. Aslında çok farklı, özel, ufak ama anlamlı hediyeler düşünebiliriz annelerimiz için. Örneğin ev işlerinden biraz uzaklaşmaları için güzel bir fotoğraf makinesi alarak hobi edinmesini sağlayabiliriz. Anne sadece evladı tarafından hatırlanmayı, ona sevgisini göstermesini ister. Yine de özel günlerde hediye alıp-vermek o günün anlamına daha da anlam katar. Hatıra olarak saklanır, evimizin bir köşesinde baktıkça o anı hatırlayarak mutlu oluruz.  Ya da kişiye özel hediye düşünebiliriz. Onun için yapılmış olması, kişiye özel olması kendini daha değerli hissetmesini sağlar.. Örneğin annenizin ile çekilmiş belki çok eski günlere ait olan bir fotoğrafınızı puzzle olarak yaptırabilirsiniz, bu ince düşüncenizle eminim çok mutlu olacaktır. Yılın annesi oscar ödülünü verebilirsiniz, anneye hediye alternatiflerinde oldukça ilgi gören bir hediye seçeneğidir.. Hamile eşinize bebeğiyle ilgili notlar tutabileceği bir günlük, bebeğinden gelen bir buket çiçek verip tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz. Mutfakta yemek yapmayı daha zevkli, pratik hale getirecek ilginç mutfak gereçlerinden en güzel hediyeyi verebiliriz annelerimize. Mutfak eşyaları anneler gününde alınabilecek en uygun hediyeler arasında önemli bir yer tutar. Şık bir vazoda mis kokulu çiçeklerle de annenizi memnun edebilirsiniz. Şık bir takı seti, üzerinde ANNEM yazan ya da içinde resminizin olduğu bir kolye. Bunun gibi birçok anneler günü hediyeleri bulabilirsiniz.

Yani ister ucuz, ister pahalı ya da manevi değeri yüksek ufak hediyeler anne için hiç fark etmez, sizden gelmesi yeterli. O yüzden bugün yazımın sonunda her bütçeye ve beklentiye uygun hediye tavsiyeleri bulabileceksiniz. Hatırlanmak en büyük mutluluk, hediyeler ise bu mutluluğu taçlandırmak için en güzel yoldur.

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....

2014  Anneler Günü Hediyeleri


En Güzel Anneler Günü Hediyesi & Fotoğraf Çerçeveleri


anneler günü hediyesianneme hediye, anneler günü hediyesianneye hediye fikirlerilazer işlemeli ahşap çerçeve

İster anneler günü hediyesi, ister dekoratif bir ev hediyesi. Üzerine sadece annenize hitap edecek sözleri lazer yöntemi ile işletebileceğiniz  ahşap fotoğraf çerçevesi.  Tüm ailenin beraber çekilmiş bir fotoğrafını yerleştirip,  annenize hediye edebilirsiniz.  Bizim için her fedakarlığı göstermiş ve bizlere sonsuz sevgilerini veren  annelerimiz için de fotoğraflar çok değerlidir. Bu özel insan için anneler gününe özel olarak tasarlanmış ahşap çerçeveler yaklaşan anneler günü için çok anlamlı bir hediye.  

Anneye Hediye Ne Alınır & Bayan Takı Modelleri


bayan takıbaya takı setizümrüt setannem kolyehayat ağacı kolye
bayan kol saatikol saatleri

Annenize çok şık ve zarif  bayan takı setleri  ya da bayan kol saatleri  bakınmaya başladıysanız bu konuda sizlere birkaç hediye önerisi vermek istedim.  Annenizin mutlu etmeye yetecek  cinsten hediyeler burada. 

Anneler Gününe Özel Ürünler & Anneye Özel Mesajlı Hediyeler


melek annem kolye, anneye hediyeanneler günü hediyesianneler günü için hediyeleranneye hediye fikirleri anneler günü ne zamankahve fincanı takımıanneye hediye fikirlerihediyeler

Her şeyin en değerlisi ve en güzelini hak eden annelerimize hediye seçmekte her ne kadar zorlansak da, onlara alınabilecek bir çok seçenek var aslında. Örneğin, annelerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve çok şık paketlenmiş hediye sepetleri onu çok mutlu etmeye yetecektir. Ya da canım annem kavanozları ile bütün bir yıl boyunca her gün ona olan olağanüstü sevginizi dile getirin. Annenizin sizin üzerinizde tüm hayatını adayarak karşılık beklemeden verdiği  emekleri ve fedakarlıkları takdir ettiğinizi göstermek ve onu birazda olsa gururlandırmak için "Yılın En İyi Annesi" Oscar Ödülleri  sizin için en güzel anneler günü hediyesi olabilir.

 Anneler Günü Hediyesi & Dekoratif Duvar Saatleri


hediyelerdekoratif saatleranneye hediyehediye fikirleri

Anneye hediye özel mesaj yazılan dekoratif duvar saatleri ile anneler gününde annenize her zaman hatırlatmak istediğiniz sevgi dolu sözcükleri akıp giden her an anımsatın.  


Kişiye Özel Anneler Günü Hediyeleri


anneye özel hediye anneme hediye

 ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ  için  tıklayınız..

0 yorum: