Follow my blog with Bloglovin
| 0 yorum

Babalar Günü Hediyesi

2014 babalar günü ne zaman? Bir çok  ülkede babalar günü haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanır. Ülkemizde, 2014 babalar günü tarihi ise, 15 Haziran 2014 Pazar günü. Babalarımızı hatırlayıp, en güzel babalar günü hediyeleri ya da doğum günü hediyesi ile onları mutlu edeceğimiz özel güne sayılı günler kaldı. Hiçbir baba için, duygusal yönden alacağı maddi yada manevi bir hediye çocuklarının doğduğu gün onların insanın içine işleyen bakışları ile karşılaştığı andan daha değerli ve özel olamaz. Baba olmak yaşamınızı değiştiren, tamamen duygu ve sorumluluk yüklü bir serüvendir. Bir çocuğun kız ya da erkek fark etmez hem zihinsel hem kişisel gelişiminde babaların çok derin etkisi vardır.  Baba denince aklıma sert bakışlı, koruyucu, kararlı, dik duruşlu bir adam geliyor. Kendi ayaklarımızın üstünde durmayı öğreten, doğrularımızın yanlışlarımızdan daha fazla olması için bizi destekleyen, dağ gibi arkamızda duran,  hiç bir şeyden yoksun bırakmamak için ailesi için sürekli çok çalışan babalarımız. Bu hayattaki varlığımızın sebebi babalarımızla, annelerimizle olduğu kadar yakın olamasak da çoğumuzun en yakın arkadaşıdır babalar.

Bazen çok korktuğumuz ama asla sevmekten vazgeçmediğimiz babalarımızın klişeleşmiş sözlerini ağızlarından hepimiz çoğu kez duymuşuzdur. Ben senin yaşındayken diye başlayan, biraz büyük sözü dinle gibi sözlerle devam eden o çok duyduğumuz, çocukken duymaktan çok sıkıldığımız ama büyüyüp ebeveyn olduğumuz da ister istemez bizimde çokça kullanacağımız baba sözleri vardır hepimizin hafızalarında öyle değil mi? Babalık son derece derin ve güçlü duygulardan en samimi histir. Sevgiyi iletmek için bir çok yol vardır. Bunlardan en kolay ama bir o kadar da etkilisi tabi ki hediyeleşmektir.  Babalar gününde babanızı öpüp, sarılıp, sevginizi anlatan kelimeler söylemenizde babanızı çok mutlu edecektir. Ancak babaya hediye derken, ona özel ve anlamlı olmalı ki babalarımız yılda bir günde olsa kendilerini en özel kişi hissetsin. Belki de o gün dünyaya gelip babasına ilk babalar günü hediyesi olarak mis kokusunu veren bir bebek olacak, o gün unutulmaz bir babalar günü olur o baba için. O anı, o kokuyu asla aklından çıkaramaz herhalde. Erkek çocuklarının kahramanı, kız çocuklarının ilk aşkı babalar için hediyeler, ilgi alanları, tuttuğu takım, iş yerindeki masası için bir obje, gibi birçok hediye alternatifleri olabilir. Babalar günü hediye vermeden önce babanızın hoşlanacağı bir ortamda birlikte vakit geçirmekte onların hoşuna gidecektir. Bu bir futbol maçı olabilir, balık tutmak olabilir ya da güzel bir gezi. Babanızın hobilerini düşünerek buna siz karar vereceksiniz. Birlikte geçirdiğiniz vaktin sonunda babanıza sürpriz en güzel babalar günü hediyesi ile o anı daha anlamlı ve özel kılabilirsiniz.

Babalar günü için ne hediye alınır?  Alacağınız hediyenin her zaman kullanışlı ve işlevsel olması gerekir. Babalar günü için hediyeler, ne hediye alsam diye düşündüren özel bir gün daha yaklaşırken hediye fikirlerimi paylaşmak istiyorum.


2014 Babalar Günü Hediyeleri







En Güzel Babalar Günü Hediyesi 

Babaya Hediye, Erkek Hediyeleri 
Özel Kalem 
Kişiye Özel Babalar Günü Hediyesi 
 

Erkek Hediye 
 
Erkeğe Hediye
Kupa Bardaklar 

Babalar Günü Hediyeleri 
Babaya Özel Hediye 
Babalar Gününe Özel Ödül 
Erkek Deri Cüzdan 




0 yorum: